Ik ben Alies
en dit is wie ik ben!

Be really real

In mijn stoutste dromen trekt iedereen zijn kleren uit als ze het podium opgaan om te spreken. Nee niet letterlijk natuurlijk;-) Zie die kleren als een harnas waar je jezelf van kunt bevrijden. Mijn favoriete talk ever van Brene Brown maakt wel duidelijk wat ik bedoel! Ik luister ‘m eens in de zoveel tijd en voel dan altijd weer dat het dáárom gaat in mijn leven én in mijn werk: be really real -whenever, wherever – dus óók op dat podium!

alies

You matter!

Dat is hartstikke waar toch?! Je doet ertoe, van top tot teen. Niet perfect en nooit helemaal af. Maar daar geloof ik ook niet in. Een ieders proces is never ending. Ik doe nu wat ik écht leuk vind. Ik werk in contact met anderen en daar gebeurt altijd veel. Ook bij mezelf. En dat is leerzaam en mooi, maar ook soms confronterend en re-te moeilijk. Maar ik kijk er graag naar (schrijf ik dit echt??). Want uiteindelijk maakt het mij méér Alies.

Should. Would. Could. Did.

Kijk mij! Tijdens de kerstvoorstelling op school. Ik stierf 1000 doden daar op dat podium. Niet dat iemand dat zag trouwens. Na afloop was iedereen altijd laaiend enthousiast (‘wat deed je dat makkelijk!’) Ze moesten eens weten…
Gelukkig heb ik geleerd én ervaren dat het anders kan. En juist daarom kan ik me zo goed verplaatsen in sprekers die als een berg opzien tegen hun presentatie. Ik gun jou wat ik heb. Echt. Je hoeft alleen maar JA te zeggen!

11-jarige Alies

You can’t have two faces under one hat.

Ja.. en dit nog even. Over really real gesproken. That’s me, met hoed. Blauw, bruin, groen, riet of vilt, gestreept, gestipt. Ik heb ze in alle soorten en maten;-) En onder die hoed één gezicht. Ik hou niet van gedraai en gedoe. En dat is precies hoe ik ook werk. Cut the crap en zeg hoe het is. Ze noemen me ook wel ‘simpel’, en I decided to take that as a compliment;-)

Ben jij klaar om meer van jezelf te laten zien? En heb je geen zin in wat vage tips en trucs op het gebied van presenteren en pitchen? Dan zit je goed bij mij. Mail me, bel me, app me voor een gratis actiegesprek en leer succesvol presenteren op een manier die bij jou past!