1-op-1 coaching
Authentiek & ontspannen presenteren

OOK JIJ KAN ONTSPANNEN PRESENTEREN!

Misschien ben jij daar zelf nog niet 100% van overtuigd. Snap ik. Bij de meeste mensen gaat presenteren gepaard met gevoelens van spanning, onzekerheid en twijfel. Dat is heel normaal. Ik weet inmiddels dat dit ook anders kan. En dat het ook voor jou is weggelegd om met plezier en overtuiging te presenteren. Dus heb jij…

  • Een onbestemd (lees: a-relaxed) gevoel als je binnenkort moet presenteren?
  • Het idee dat je presentaties beter kunnen? Overtuigender?
  • Teveel tijd nodig voor de voorbereiding van je presentatie?
  • Twijfels over je intonatie, houding, tempo of stem?

Lees even verder wat wij samen kunnen bereiken in een 1-op-1 coachtraject.

ECHT JEZELF ZIJN

Hoe lekker zou het zijn als jij je tijdens jouw presentaties net zo zou voelen zoals je je nu voelt. Lekker lezend op de bank, of zittend achter je laptop. Nou, dat kan. Tijdens onze coachingsessies gaan we op zoek naar jouw natuurlijke spreekstijl. Daar bedoel ik mee: hoe jij –als je helemaal ontspannen bent– spreekt, kijkt én beweegt. Daar ligt jouw kracht! Ik geloof niet in een ‘perfecte spreker’. Wel dat jij perfect bent om te spreken. Dat doe je namelijk de hele dag door. En dat gaat je prima af!

TIJDWINST IN JE VOORBEREIDING

Voor de opbouw, structuur en inhoud van jouw presentatie leer ik je een geweldig effectieve en eenvoudige methode die keer op keer wordt omarmd door de mensen met wie ik werk: “jee, is het echt zo simpel?” Ja, zo simpel is het. Samen werken we jouw presentatie van a tot z uit aan de hand van deze methode. Ik laat je dus niet zwemmen met de theorie, maar ga echt met je aan de slag en denk met je mee om een krachtige presentatie neer te zetten.

JIJ ALS SPREKER 2.0

Of je bij me komt voor een zakelijke speech, een pitch, een bedrijfspresentatie, een salestalk of een scriptieverdediging. Dat maakt niet uit. Altijd en overal wil je publiek jóu zien. Niet iemand die enorm z’n best doet, of er eigenlijk liever niet staat.  Daar doe je je publiek –en jezelf!- echt tekort mee.

JUST DO IT

Ik kan nog veel meer vertellen over wat ik doe tijdens mijn sessies presentatiecoaching. Dat ik werk met video, om het leerresultaat te vergroten. Dat ik helemaal weg blijf bij ieder oordeel. Of dat ieder traject weer anders is, omdat ik kijk naar wat jíj nodig hebt. Maar liever nodig ik je uit om het gewoon te gaan doen. Ik loop met je mee. Tot het moment dat je zelf kunt gaan.

En in het kader van JUST DO IT organiseer ik jaarlijks meerdere events waar jij als coachee van mij eenmalig gratis aan mag deelnemen. Hier kun jij live je presentatie of pitch oefenen voor een publiek! Een geweldige kans om jezelf en je bedrijf te profileren!

JOUW INVESTERING

Als je gaat werken aan je presentatievaardigheden is dit een waardevolle investering in jezelf! Veel klanten geven achteraf aan, ook nog weken later, dat ze er op alle fronten zoveel aan hebben. Dat komt omdat ik niet op een standaard manier werk, maar kijk wat voor jou nodig is én werkt! Je krijgt dus precies de tips en feedback die jíj nodig hebt om te groeien als spreker.

Voor een optimaal leerresultaat bied ik een traject aan van 3 sessies 1-op-1 coaching van 2,5 uur. Alle tijd in een veilige setting om jou klaar te stomen voor het echte werk.

Jouw investering voor dit traject is: €997 ex btw.
En dat is inclusief:

  • Online intake
  • 3 sessies 1-op-1 coaching van 2,5 uur
  • Onbeperkt online coaching in de periode tussen je eerste en laatste coachsessie
  • Videoregistratie
  • Online evaluatie

De 3 sessies plannen we samen binnen een periode van 2 maanden in.

WAT MIJN KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN…

Dank je wel Alies, voor je vertrouwen en het vertrouwen dat je mij hebt gegeven. Door je persoonlijke benadering, je tips, je meedenken en je vermogen me in mijn kracht te laten staan heb ik een jarenlange angst overwonnen.

Marleen Brekelmans, eigenaar Bijzonder Plekje.

Alies, ik wil je enorm bedanken voor de fijne trainingen en sessies die wij hebben gehad. Vanaf de eerste sessie voelde het zo vertrouwd dat ik mij geen moment bezwaard heb gevoeld om voor jou de presentaties te oefenen. Door jouw persoonlijke benadering voelde het direct erg vertrouwd. Jij weet precies de juiste dingen te benoemen en hiervoor de juiste tips te geven.

Marcel Ravenshorst, HR VP bij Basefarm.

Alies creëert een veilige omgeving om te oefenen waarin ik goede feedback ontving. Zeker ook jezelf terugzien op video was voor mij een eye-opener. Als ik meer ga spreken kom ik zeker weer langs voor coaching!

René Westerink, eigenaar Westerink & Partners.

STOER DAT JE ERVOOR GAAT!

Je kunt hieronder -geheel vrijblijvend!- je naam, telefoonnummer en emailadres achterlaten. Ik kijk ernaar uit om je te spreken.

Naam *

Telefoonnummer *

Emailadres *