1-op-1 coaching
Met ijzersterke content online!

MEER ZICHTBAAR WORDEN ALS ONDERNEMER

Je bent ondernemer dus je weet dondersgoed dat je moet laten zien wie je bent, wat je te bieden hebt en waar je voor staat met je bedrijf. En toch is dat zo makkelijk nog niet. Want waar begin je? Wat werkt? En nog veel belangrijker: wat past bij jou?

Ik geloof erin dat je als ondernemer meer zichtbaar kunt worden én dit vol kunt houden op de lange termijn. Door te zijn wie je bent én de juiste hulp in te schakelen (iedereen zijn talent toch?) Ik wil je hier graag bij helpen met 1-op-1 Content Coaching. Lees vooral even verder als je nieuwsgierig bent!

JE BENT NIET ALLEEN!

Als zzp’er of ondernemer binnen een kleiner bedrijf kun je je soms ‘alleen’ voelen. Ik weet daar alles van. Je moet alles zelf uitdenken, uitwerken, uitvoeren en aanscherpen. En dat keer op keer opnieuw. Ook op het gebied van Social Media wordt er van je verwacht steeds weer origineel en creatief te zijn. Maar misschien ligt hier wel niet jouw kracht. Dat kan. En dat is ook nog eens helemaal ok!

Mijn creatieve brein en ik helpen jou graag met het maken van een goed Social Mediaplan én de uitvoering daarvan! Je hoeft het dus niet alleen te doen. Sterker nog: als je ver wilt komen loop je beter samen!

JOUW EIGEN GELUID

Wie ben jij als ondernemer? Als mens? Daar gaan we eerst naar kijken want alles wat je naar buiten wilt brengen moet passen bij jou en je bedrijf. Ben je introvert? Extravert? Een schrijver? Een prater? Een denker? Een doener? Ben je bescheiden? Of juist best vol van jezelf? Heb je humor? Of hou je het liever serieus?

Jij hebt jouw eigen communicatiestijl. Ik zeg altijd: jouw eigen geluid. Dat precies past bij jouw ideale klant (ja daar gaan we ook over hebben: wie is dat?!) Jouw geluid gaan we zoeken, vinden en gebruiken als basis voor jouw online communicatie.

EN DAN ALIES?

Dan kom het aan op het “WAT”. Wat ga jij de wereld in brengen? Samen maken we een goed en haalbaar contentplan maken voor de komende 8 weken.

Jouw ervaring als ondernemer én mens is de basis voor alle creatieve content. Dus of je net startend bent of al een tijdje onderweg; jouw expertise dient voor mij als uitgangspunt voor alles wat we gaan zenden.

Per week leggen we vast wat we gaan doen zodat er structuur en regelmaat komt in jouw online zichtbaarheid.

Ik ben een coach die je niet laat zwemmen maar je juist wil inspireren en motiveren om nieuwe mogelijkheden te gaan zien. Ook ga ik met je én voor je aan de slag, als daar jouw behoefte ligt!

VOOR WIE IS DEZE CONTENT COACHING?

Dit is nog wel even een belangrijk dingetje. Ik werk namelijk niet met iedereen. En ik vind dat jij dat ook niet zou moeten doen! Het moet klikken tussen ons. Ik wil kunnen lezen en schrijven met je. En bovenal: er moet vertrouwen zijn tussen ons (en natuurlijk mag dat ruimte krijgen om te groeien!)

Ondernemers met wie ik klik herkennen zich waarschijnlijk in deze woorden (of sommige van deze woorden..):

 • Gedreven, idealistisch, betrokken, gemotiveerd, bewust.
 • Kennisexpert, vakidioot; maar soms te overladen met ideeën, gedachten of woorden.
 • Ervoor in om nieuwe dingen te proberen (die soms misschien doodeng lijken)
 • Druk (als in te weinig uren in een dag) dus geen tijd voor arbeidsintensieve plannen.
 • Bovenal: je bent KLAAR met dat eeuwige gemiddelde. Met dat hoofd ónder dat maaiveld. Met “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”.
 • Jij wilt laten zien dat je écht van waarde bent met je dienst of product!

JOUW INVESTERING

Een starttraject Content Coaching duurt 8 weken en kost nu tijdelijk slechts €750 ex btw. En dat is inclusief:

 • Online intake
 • 1 live startsessie van 3 uur “Jouw Eigen Geluid”.
 • 2 uur per week waarin ik voor of mét jou werk.
 • Na 4 weken online evaluatie van ca. 1 uur.
 • Toegang tot de Facebookgroep “Creatieve Content voor Ondernemers”

Samengevat krijg je “mij” voor 20 uur aan je zijde. Ik geloof niet dat ik je hoef voor te rekenen wat voor buitenkansje dit is;-) En waarom zo weinig Alies? Omdat dit voor mij een case-study is. Gedurende het traject wil ik (samen met jou) bijschaven en de content coaching nog beter maken. Ik zal dus ook niet op een uurtje kijken, dus dan zit je helemaal gebakken!

Na dit starttraject kun je zelf bepalen of je onze samenwerking structureel wilt voortzetten. Uiteraard maak ik dan een voorstel op maat voor je.

TOT SLOT

Op 2 november nam ik een beslissing. De beslissing om alleen nog maar mijn eigen geluid te laten horen. Ook besloot ik om andere ondernemers te gaan helpen bij het vinden van hún unieke geluid. Tijdens dit traject contentcoaching gaan we dat doen. Dat beloof ik!

GAAF DAT JE ERVOOR GAAT!

Je kunt hieronder -geheel vrijblijvend!- je naam, telefoonnummer en emailadres achterlaten. Ik kijk ernaar uit om je te spreken.

Naam *

Telefoonnummer *

Emailadres *